Motion og underholdning for alle

Du ved, at du er kommet til det rette sted, når du kan få både motion og underholdning for alle pengene. Og det får du især, når du samtidig kan hygge dig med både nye og gamle venner samt med familien. Ja, det kan faktisk også gå så vidt, at du kan hygge dig med mennesker, du aldrig tidligere har mødt. Golf er for alle, og det er en sport, der særligt har vundet sit indpas de seneste mange år, og hos Kaj Lykke Golfklub har vi taget konsekvensen af dette og etableret en klub, der giver dig noget, der er ud over det sædvanlige. Og du tænker nok, hvordan i alverden du kan vide, at vi netop gør det, og at det også er stedet for dig? Jo, det simple er jo, at vi har etableret en klub, der gør noget for medlemmerne, og det gør vi blandt andet ved, at vi lytter til vore medlemmer og gør, hvad vi kan, for at alle er glade. Og det kræver jo noget af os, for på denne måde skal vi altid være på mærkerne.

Når du kommer til vores golfklub, så er det meget afslappet, og du bestemmer selv, hvad for noget tøj, du ønsker at iføre dig. Om du kommer i kostumer eller andet er ikke så væsentligt, for det væsentlige er netop, at du har det godt, og at du er godt tilpas, og det er jo kun dig, der ved, hvad der skal til, for at du har det. Når alt kommer til alt, så er det din trivsel, der gør, om du kommer tilbage til et sted eller ej, og når vi gør alt, hvad vi kan, for at du trives, så er der jo i sidste instans ikke så meget mere, vi kan gøre.

Vi sætter en ære i at være oppe på beatet, når det handler om, hvad der er in i golfsporten, og vi tilbyder vore medlemmer de bedste baner og de bedste betingelser. Om du selv har udstyret eller ej er ikke så afgørende, for hos os kan du låne alt det, du ikke selv har. Vi har også rig erfaring med sociale arrangementer og med det at gøre noget for hinanden. Vi hjælper hinanden, hvor vi kan, og det er noget, vi ligeledes sætter en stor ære i. Det er af betydning for os, at vore medlemmer har lyst til at komme hjem, og derfor gør vi lidt ekstra ud af det. Vi har faktisk mere end 50 år på bagen, og det gør jo netop, at vi ved, hvad der skal til, og hvad der ikke skal til. Hvis der er nogen, der er utilfredse, så kan de altid komme til os, men vi garanterer dit velbehag.

webart