Moderne golf tøj

Når det kommer til golf tøj, findes der er en masse moderne tøj til både mænd og kvinder. I denne artikel gennemgår vi nogle af de mange forskellige muligheder, og hvad de uskrevne regler fortæller om mode i golf.

Traditionen for en god golf polo

Golf polo’er er efterhånden blevet en ligeså fast del af sportsgrenen som en golfkølle. Rory McIlroy er en af de golfspillere, som har et af de mest alsidige looks når han er på banen. Han spiller gerne i en polo fra Nike, men farven kan variere fra alt fra grå til pink.

Traditionen for at spille i en polo stammer helt tilbage til 1800-tallet, hvor golfspillere nærmest spillede i jakkesæt. De spillede i trøjer med krave, mens de havde slips og lange bukser på. Disse modetendenser har varieret lidt hen over årene, men golf er stadigvæk et gentleman-spil, og derfor er der ofte uskrevne regler om, at man skal være klædt fint på, når man opholder sig i de fleste golfklubber.

Mens McIlroy er glad for Nike, så findes der også golfklubber, der har strikse regler om at man skal spille med en polo uden logo. Men mange offentlige golfbaner er mindre strikse, når det kommer til sådanne krav.

Pullovers til golf

Når det er køligere, er der mange golfspillere, der vælger at have en pullover over polo’en. Dette er stadigvæk et klassisk og stilrent look, så længe du husker at sørge for at flapperne på kraven er skubbet ned ind under din pullover.

Bukser til golf

Jeans er et “no-go” i golf. Golfbukser, shorts og for den sags skyld nederdele bør alle være lavet af et åndbart vandafvisende materiale, som ikke skaber problemer for fri bevægelse. Du vil aldrig gå galt i byen med farver som sort, beige eller khaki, men du kan også være mere vovet og gå på opdagelse i regnbuens farver.

Golfkasket kan føre dig til en hole-in-one

I golf handler det ikke kun om at se godt ud, når man køber golf tøj og tilbehør. Det handler også om at være praktisk. Heldigvis kan de to ting i dag kombineres, når man fx ønsker at investere i en golfkasket, der kan hjælpe med at sørge for det perfekte slag. Hvis du spiller meget golf i Danmark eller andre lande hvor vejret kan være udfordrende, så er det en god ide at finde frem til en vandafvisende kasket.

Hvis du i stedet spiller i meget varme omgivelser, kan det være at du får brug for en solskygge i stedet for. Solskyggen er perfekt til en solrig dag på banen og de bedste brands designer solskygger til golf, som kombinerer beskyttelse og komfort.

Golf kjoler til kvinder

Kvinderne er dem, der har flest valgmuligheder, når det kommer til at købe golftøj. Mens kvinder såvel som mænd kan vælge polo, pullovers og bukser, så findes der også golfkjoler til kvinder. Her er det bedst at følge reglen om at kjolen skal gå til omkring midten på lårene, og at de ikke når længere op end 5 centimeter over knæene.

webart