Hav det rigtige tøj med i golfklubben

Selve golfspillet og slagene på banen er naturligvis en vigtig del af det at spille golf. Golf er dog meget mere end blot det. Golf er også en social sport, hvor man både snakker på banen og hygger sig bagefter. Det foregår ofte over et glas vin, eller over en god middag, hvor man samtidig kan få analyseret strabadserne ude på banen.

Uanset om man befinder sig på golfbanen, eller om man efterfølgende er social med de andre spillere i golfklubben efter runden, er det vigtigt at klæde sig fornuftigt på. Golf er nemlig et spil, der er beregnet til at nydes udendørs. Derfor er det vigtigt at klæde sig passende på efter vejrforholdene. Det betyder, at du skal bære let, åndbart tøj i sommermånederne, og bruge lag om vinteren.

Passer perfekt til udeaftener

Efter runden er det altid hyggeligt at kunne sidde og spise sammen med andre på restaurantens terrasse , med udsigt til golfbanen. Også her er det rart at kunne sidde i et rent, tørt og rart sæt tøj. Et af de mest oplagte og mest moderigtige af slagsen er overshirts, som blandt andet kan købes hos webshoppen afound. Her finder du udgaver fra kendte mærker som COS, & Other Stories og H&M.

En af de mest populære stilarter for overshirts er den langærmede skjorte, som er velegnet til at bære på køligere dage, som fx aftener i golfklubben. Overshirts passer også fint til mere formelle lejligheder, hvis der er lagt op til det.

Overshirts kan også fås i jakke-stil, hvilket gør dem endnu mere velegnede til at bære på køligere dage. Overshirts i jakkestil er typisk lavet af tykkere stoffer såsom uld eller denim, og har derfor en mere robust og holdbar konstruktion.

Fremhæv eller skjul

Uanset hvilken type overshirt du vælger, så er det vigtigt at sørge for at den passer til din stil og din kropstype. Overshirts kan nemlig være med til at fremhæve eller skjule forskellige dele af din krop, afhængigt af, hvordan de er skåret. Sørg derfor for at prøve forskellige stilarter og pasformer, inden du køber en overshirt. Så er du sikker på at finde en perfekt model der passer lige nøjagtig til dig.

Behageligt tøj gør det endnu nemmere at nyde en hyggelig social middag i golfklubben, mens man spiser lækker mad og nyder et glas vin sammen med de andre golfglade mennesker i klubben. Bliv i øvrigt ikke overrasket hvis én eller flere måske vil vide, hvor du har købt din nye overshirt henne…

webart